We hebben een droom...

Onze Missie

We willen kinderen uitnodigen hun muzikaal talent zodanig te ontdekken dat zij muzikaal zelfstandig worden.¬† We beschouwen een hoogwaardige accommodatie als een ‘conditio-sine-qua-non’. Wij zijn ervan overtuigd dat de activiteiten van de Academy of Vocal Arts een toegevoegde waarde vertegenwoordigen voor de stad Den Haag in het algemeen en het culturele klimaat van de stad in het bijzonder. Het brengt zowel vreugde als bezinning. De Academy of Vocal Arts biedt als internationaal gerespecteerd instituut zowel de stad als Nederland¬† exposure in het buitenland.

We helpen kinderen hun weg te vinden in de muziek en het leven

Doe mee met een van onze campagnes & help ons door te doneren

Educatie
Meld je als ACVA-Patron en help mee de lessen, concerten en studieweekends te bekostigen.
Projecten
Help mee speciale projecten te ondersteunen zoals het ACVA University project.
On the Move
Doe mee door een persoonlijke donatie of wees een mediator bij het vinden van ondersteuning door bedrijven voor ACVA On The Move.
Kunstveiling
Begin nu met het ondersteunen van het Art for Education project door een schilderij te schenken of bied mee tijdens de kunstveiling.

Ontdek wat er mogelijk is als talent, motivatie en doorzettingsvermogen samen komen.

Ellen is een van onze zangeressen die is begonnen in onze Koorklassen en inmiddels studeert aan het Conservatorium van Utrecht. In deze video kunt u getuige zijn van haar eerste ervaring in het zingen met orkestbegeleiding.