Hoe het begon

Hij zit in de sfeervol uitgelichte ruimte waarin Vocaal Ensemble Cantamare van de ACVA een concert verzorgt. Het is bijna kerst. Hij droomt weg op de klanken van een Christmas Carol en ziet de jaren waarin zijn zoons op heel jonge leeftijd begonnen met zingen.

Hij ziet ze groeien in wat ze kennen en kunnen en dan komt het moment waarop de jongensstem plaats maakt voor de mannenstem. Hij hoort beide zoons vol overgave instemmen met de Christmas Carol en voelt dat het goed is dat ze deze muziek, zonder versterking in de intimiteit van een veilige groep, naast hun belangstelling voor wat ze onontkoombaar op zovele plekken dagelijks om zich heen horen, hebben leren kennen en waarderen. Hij kijkt naar zijn vrouw en ziet dat zij hetzelfde ervaart.

Na afloop zit er een aanmeldingsformulier voor de ACVA-Patrons in de doos. Het is het enige formulier die avond, maar wel een bijzonder formulier dat door de hoogte van het bedrag een uitdrukking is van de waardering voor dat waar de ACVA voor staat: jeugd verder brengen, zowel muzikaal als ook als persoon. De facto welzijnswerk en cultuureducatie in één.

Hij is nog steeds ACVA-Patron.

Wanneer ben ik een ACVA-Patron?

Je steunt de Academy of Vocal Arts over een langere periode van tenminste vijf jaar. De ACVA heeft een Culturele ANBI status, wat gunstig is voor je belastingaftrek.

Een ACVA-Patron geeft vijf jaar lang een vast bedrag per jaar. Je kunt zelf kiezen voor welk bedrag je wilt steunen. De ACVA heeft een speciale band met haar Patrons. Kijk wat er voor je mogelijk is!

Betaal € 100,- per jaar en ontvang de unieke ACVA-Patronspeld als welkomstgift

Betaal € 500,- per jaar en ontvang de unieke ACVA-Patronspeld als welkomstgift en jaarlijks twee gratis tickets voor een concert uit onze ‘Sound’ serie.

Betaal € 1.000,- per jaar en ontvang de unieke ACVA-Patronspeld als welkomstgift en jaarlijks twee gratis tickets voor een concert uit onze ‘Sound’ serie en toegang tot de generale repetitie van een groot project zoals bijvoorbeeld de Matthäus Passion

ACVA Patron balie

Nu jij

Je kunt je hieronder aanmelden voor een van de pakketten. Onze Patron-Ambassadeur neemt dan contact op en stuurt de benodigde formulieren ter ondertekening, zodat alles ook fiscaal goed is geregeld.

Chat openen
💬 Kunnen we je helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?