Neem de ACVA op in je testament

Jouw erfenis kan voor de kinderen van de ACVA het verschil maken. Je denkt misschien al jaren na over je nalatenschap en het opmaken of wijzigen van je testament. Het is een aantrekkelijke overweging om daarin ook een goed doel zoals de Academy of Vocal Arts op te nemen.

Nadenken over nalaten

Nalaten is geen onderwerp waar we vaak over praten. Sommige mensen denken er zelfs nooit over na. ‘Mijn testament, dat komt nog weleens.’ Of: ‘Ik heb geen familie dus het maakt me niet uit wat er met mijn nalatenschap gebeurt.’ Of: ‘Mijn kinderen erven toch alles.’ Alsof een nalatenschap niet belangrijk is. Voor jezelf, als laatste wens. Maar ook voor mensen of organisaties die niet automatisch van je erven. Denk aan goede doelen. Zoals  aan de Academy of Vocal Arts. Voor ons kan je nalatenschap veel verschil maken.

Je denkt beslist weleens: had ik dat maar gemogen in mijn jeugd. De ACVA wil zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen bij hun muzikale en persoonlijke ontwikkeling. Nu en straks. We willen de beste kwaliteit blijven bieden. Ervoor blijven zorgen dat kinderen met gelijkgestemden in contact kunnen komen. En uiteraard verrijkende muzikale ervaringen bieden


Iedere vorm van steun helpt daarbij. Ook uit nalatenschappen. Voor de huidige én voor de volgende generaties.

Testament en legaat

Je wensen om een goed doel te steunen na je overlijden zijn eenvoudig vast te leggen in een testament.
De twee bekendste manieren zijn de erfstelling en het legaat.

  • Bij een erfstelling neem je de Academy of Vocal Arts in je testament op als erfgenaam. Je bepaalt dan dat een bepaald percentage van al je bezittingen voor de ACVA  is bestemd.
  • Met een legaat kun je een vast bedrag, een effectenportefeuille, of een ander specifiek vermogensbestanddeel aan de Academy of Vocal Arts toekennen. Deze legaten worden uitgekeerd voordat de erfgenamen de erfenis verdelen.

Meer informatie:

  • Wij hebben een notaris bereid gevonden om je het hele proces stap voor stap uit te leggen. Als je daarvan gebruik wilt maken, stuur dan een mail of vul het algemene contactformulier in op onze contactpagina.
  • Op goededoelen.nl en www.testamentTest.nl vind je naast informatie over nalaten, kosteloos een persoonlijk testamentadvies met een toelichting.

Toch liever nu een donatie? Kies hieronder

Kunst en Cultuur zijn aangewezen op private middelen. Hieronder drie keuzes om het werk van de Academy of Vocal Arts te ondersteunen.

Zo kun je doneren op de manier die bij je past: van een eenmalige donatie tot een terugkerend bedrag, klein of groot. Lees hieronder meer over de verschillende moegelijkheden. 

directe donatie

Directe donatie

Kies hoeveel, Kies hoevaak

Young People's Fund

Zang-adoptie voor inclusie

Academy of Vocal Arts

ACVA Patron

Een speciale band met de ACVA

Chat openen
💬 Kunnen we je helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?