Start je eigen wervingsactie

Creatief werven

Om onze droom te verwezenlijken, zouden we graag kinderen uit heel Den Haag en omstreken de kans willen bieden met deze unieke vorm van ontwikkeling kennis te maken.

Steunen met een donatie helpt enorm, maar meehelpen nieuwe leerlingen te werven helpt daarom ook!

Laat de creatieve geest in je vrij en bedenk waar jij kinderen en ouders kunt bereiken om ze te vertellen wat er allemaal gebeurt bij de ACVA. Vertel ze hoeveel plezier kinderen beleven aan het zingen. Het brengt hen bij elkaar. Ja, ‘Zingen is Teamsport’. 

Er ontstaan vriendschappen voor het leven. Kinderen leren omgaan met elkaars eigenheden, leren zichzelf kennen door hun klank te volgen en te voelen in zichzelf. Ze leren scherp waarnemen en zich uiten in woord en muziek. Ze maken kennis met het enorme muzikaal erfgoed uit het verleden. 

Kom in actie

Meestal in het antwoord op de vraag “Waar begin ik?” heel dichtbij te vinden. 

Filmpjes staan op ons YouTube kanaal. Maar de ACVA kan ook behulpzaam zijn als je bijvoorbeeld materiaal nodig hebt, flyers, posters… 

Misschien heb je zelf een idee van wat je zou kunnen helpen om kinderen enthousiast te maken. Stuur een mail en we zorgen ervoor!

Veel succes!

Zingen is teamsport

Toch liever doneren dan werven?

Kunst en Cultuur zijn aangewezen op private middelen. Hieronder drie keuzes om het werk van de Academy of Vocal Arts te ondersteunen.

Zo kun je doneren op de manier die bij je past: van een eenmalige donatie tot een terugkerend bedrag, klein of groot. Lees hieronder meer over de verschillende moegelijkheden. 

directe donatie

Directe donatie

Kies hoeveel, Kies hoevaak

Young People's Fund

Zang-adoptie voor inclusie

Academy of Vocal Arts

ACVA Patron

Een speciale band met de ACVA

Chat openen
💬 Kunnen we je helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?